Ad Code

Kbc Offline Quiz Answers Today 14 August 2022 : Win Exciting Prizes ( Sony Liv Play Along IDFC First Bank Daily Quiz )

KBC Offline Quiz Answers Today : ( 14 August 2022 ) KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc idfc first bank quiz answers today, kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 14 August 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 14 august 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 14 august 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 14 august 2022

KBC daily quiz answers today 14 august 2022
KBC daily offline quiz answers today 14 August 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 14th August 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Freedom Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 14th August 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 14th August 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 14th August 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 14th August 2022

Question and Answer  Refresh Here


Update soon


KBC Offline Quiz Answers Today 12 August 2022

Q1. Who won the 41st Villa De Benasque International Chess Open tournament in July 2022?


A. Magnus Carlsen

B. D. Gukesh

C. Alireza Firouzja

D. Aravindh Chithambaram


Answer: Aravindh Chithambaram


Q2. Which of the below does IDFC FIRST Bank Savings Accounts offer you?


A. Daily interest credits

B. Weekly interest credits

C. Yearly interest credits

D. Monthly interest credit


Answer: Monthly interest credit


Q3. Who is the first Indian to win a Golden Globe award?


A. A.R. Rahman

B. Bhanu Athaiya

C. Satyajit Ray

D. Resul Pookutty


Answer : A.R. Rahman


Q4. Photosynthesis of which of the following plants is responsible for nearly half the carbon dioxide fixation on Earth?


A. Angiosperms

B. Algae

C. Gymnosperms

D. Bryophytes


Answer : Algae


Q5. Who among the following Rajput rulers defeated Muhammad Ghori in the First Battle of Tarain in 1191 AD?


A. Maldeo Rathore

B. Rana Kumbha

C. Prithviraj Chauhan

D. Bappa Rawal


Answer: Prithviraj Chauhan


KBC Offline Quiz Answers Today 11 August 2022

Q1. Who has been appointed as Non Independent Non-Executive Director of Indigo in July 2022?


A. Rahul Bhatia

B. Ronojoy Dutta

C. Wolfgang Prock Schauer

D. Meleveetil Damodaran


Answer: Meleveetil Damodaran


Q2. Which of the following actors won the Oscar for Best Actor at the 2022 Oscar Awards?


A. Andrew Garfield

B. Will Smith

C. Denzel Washington

D. Benedict Cumberbatch


Answer: Will Smith


Q3. What is India's rank in the Global Gender Gap Index 2022?


A. 131

B. 127

C. 121

D. 135


Answer: 135


Q4. What is the validity of Reward Points earned on IDFC FIRST Bank Credit Cards?


A. 3 years

B. 5 years

C. 6 months

D. No expiry


Answer: No expiry


Q5. Who is the first Indian to win an Academy Award?


A. A.R. Rahman

B. Bhanu Athaiya

C. Satyajit Ray

D. Resul Pookutty


Answer: Bhanu Athaiya


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 14th August 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments