Ad Code

Kbc Offline Quiz Answers Today 23 August 2022 : Win Exciting Prizes ( Sony Liv Play Along IDFC First Bank Daily Quiz )

KBC Offline Quiz Answers Today : ( 23 August 2022 ) KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc idfc first bank quiz answers today, kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 22 August 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 23 august 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 23 august 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 23 august 2022

KBC daily quiz answers today 23 august 2022
KBC daily offline quiz answers today 23 August 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Also Read : ( Live Quiz )

KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today 19 August 2022 Win 1 Lakh Cash Prize

Amazon Foamy Fun Quiz Answers Today Win Rs.50 Cashback Balance.

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 23rd August 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Freedom Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 23rd August 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 23rd August 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 23rd August 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 23rd August 2022

Question and Answer  Refresh Here

Q1. Which of the following was Salman Khan's debut film as an actor?


A. Biwi Ho To Aisi

B. Maine Pyaar Kiya

C. Sanam Bewafa

D. Saajan


Answer : Biwi Ho To Aisi


Q2. According to the 2011 Census, which Indian state has the lowest literacy rate?


A. Haryana

B. Uttar Pradesh

C. Bihar

D. Chattisgarh


Answer : Bihar


Q3. Devotional folk songs called 'Zikir' are associated with which of the following Indian state?


A. West Bengal

B. Odisha

C. Uttar Pradesh

D. Assam


Answer : Assam


Q4. Who became the first woman of Indian origin to win the Pulitzer Prize in 2000?


A. Arundhati Roy

B. Jhumpa Lahiri

C. Geeta Anand

D. Sanghamitra Kalita


Answer : Jhumpa Lahiri


Q5. Which of the following countries didn't participate in the 12U2 leaders' Virtual Summit in July 2022?


A. India

B. USA

C. Israel

D. Uruguay


Answer : Uruguay


KBC Offline Quiz Answers Today 22 August 2022

Q1. Who among the following authors is the only one to win the ‘Booker of Bookers’ prize?


Answer : Salman Rushdie


Q2. With how many neighbouring countries does India share its land border with?


Answer : 7


Q3. IDFC FIRST Bank sponsors which of the below marathons?


Answer : All of the above


Q4. Which of the following freedom fighters presided over the 1st session of Congress conducted in Mumbai (then Bombay) in 1885?


Answer : Womesh Chandra Bonnerjee


Q5. For which of the following movies did Amitabh Bachchan lend his voice as a narrator?


Answer : Lagaan


KBC Offline Quiz Answers Today 19 August 2022

Q1. Which of the following is the highest waterfall in India?


A. Barehipani Falls

B. Nohkalikai Falls

C. Kunchikal Falls

D. Dudhsagar Falls


Answer : Kunchikal Falls


Q2. Which country won the FIH Women's Hockey World Cup in July 2022?


A. Netherlands

B. India

C. Japan

D. Belgium


Answer : Netherlands


Q3. Which of the below deposit facilities does IDFC FIRST Bank provide?


A. Fixed Deposit

B. NRI Deposit

C. Recurring Deposit

D. All of the above


Answer : All of the above


Q4. Who is referred to as 'The Father of Internet' in India, who passed away in July 2022?


A. Avantika Shetty

B. Brijendra K Syngal

C. Ajit Balakrishnan

D. Raji Arasu


Answer : Brijendra K Syngal


Q5. In 2019, Vicky Kaushal won the National Film Award for Best Actor for which film?


A. Sardar Udham

B. Raazi

C. Uri: The Surgical Strike

D. Sanju


Answer : Uri: The Surgical Strike


KBC Offline Quiz Answers Today 18 August 2022

Q1. In which district of Uttar Pradesh did the Chauri Chaura Movement take place?


A. Lucknow

B. Agra

C. Moradabad

D. Gorakhpur


Answer : Gorakhpur


Q2. Which of the following is the largest river delta in the world in terms of its size?


A. Nile Delta

B. Ganga Brahmaputra Delta

C. Indus Delta

D. Amazon Delta


Answer : Ganga Brahmaputra Delta


Q3. Children of which of the following species are known as Blackbacks?


A. Chimpanzees

B. Gorillas

C. Brown Bear

D. Jaguars


Answer : Gorillas


Q4. According to the Sample Registration Survey which Indian state had the highest life expectancy rate between 2013 - 17?


A. Karnataka

B. Kerela

C. Rajasthan

D. Maharashtra


Answer : Kerela


Q5. What was Ranbir Kapoor's debut film as an actor?


A. Bachna Ae Haseeno

B. Saawariya

C. Wake Up Sid

D. Ajab Prem Ki Ghazab Kahani


Answer : Saawariya

KBC Offline Quiz Answers Today 17 August 2022

Q1. Which of the below loans does IDFC FIRST Bank offer?


A. Personal Loan

B. Commercial Vehicle Loan

C. Pre-owned Two Wheeler Loan

D. All of the above


Answer : All of the above.


Q2. The popular T.V. series 'Squid Game' was produced in which country?


A. South Korea

B. Japan

C. China

D. Malaysia


Answer : South Korea


Q3. 'Lotia' is the regional music associated with which of the following Indian states?


A. Rajasthan

B. Tamil Nadu

C. Punjab

D. Assam


Answer : Rajasthan


Q4. Which of the following Bollywood actor's original name is Rajeev Hari Om Bhatia?


A. Ajay Devgn

B. Pankaj Tripathi

C. Akshay Kumar

D. Karthik Aryan


Answer : Akshay Kumar


Q5. The famous monument 'Sanchi Stupa' is associated with which of the following religions?


A. Hinduism

B. Jainism

C. Buddhism

D. Islam


Answer : Buddhism


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 23rd August 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments