Ad Code

Kbc Offline Quiz Answers Today 9 August 2022 : Win Exciting Prizes ( IDFC First Bank Daily Quiz )

KBC Offline Quiz Answers Today : ( 9 August 2022 ) KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 9 August 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 9 august 2022,kbc daily quiz answers, kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 9 august 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today

KBC daily quiz answers today 9 august 2022
KBC daily offline quiz answers today 9 August 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 8th August 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Freedom Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 9th August 2022

Also Read : Dainik Bhaskar Quiz No. 7 Aao Jane Apna Bharat Quiz Answers Today, Win Cash Prize ( 7 August 2022 )




KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 9th August 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 9th August 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 9th August 2022

Question and Answer  Refresh Here

Q1. Which Constitutional Amendment Act was passed to provide compulsory education to children between 6 and 14 years in 2002?


A. 87th Amendment Act, 2003

B. 88th Amendment Act, 2003

C. 86th Amendment Act, 2002

D. 85th Amendment Act, 2001


Answer : 86th Amendment Act, 2002


Q2. What is the name of the sacred book of the Zoroastrian religion?


A. Torah

B. Bible

C. Zend Avesta

D. Bhagvad Gita


Answer: Zend Avesta


Q3. Which of the following bridges currently holds the record of being the highest bridge in the world?


A. Qinglong Bridge

B. Indus Bridge

C. Chenab Bridge

D. Nanpan Bridge


Answer : Chenab Bridge


Q4. Who won the 15th International Chess Open Paracin held in Serbia in July 2022?


A. Alireza Firouzia

B. D. Gukesh

C. R. Praggnanandhaa

D. Magnus Carlsen


Answer : R. Praggnanandhaa


Q5. What is the maximum rate of interest can you earn on your IDFC FIRST Savings Account?


A. Up to 5% p.a.

B. Up to 8% p.a.

C. Up to 4.5% p.a.

D. Up to 6% p.a.


Answer : Up to 6% p.a.


KBC Daily Quiz Answers Today 8 August 2022 ( Offline )

Q1. Private ownership of the means of production is a feature of which of the following economy?


A. Socialist Economy

B. Mixed Economy

C. Capitalist Economy

D. Traditional Economy


Answer : Capitalist Economy


Q2. Where is the highest motorable road in the world located?


A. Potosi, Bolivia

B. Ladakh, India

C. Val Thorens, France

D. Guizhou, China


Answer : Ladakh, India


Q3. Which bank has launched a Metaverse-based virtual lounge to showcase its products to customers virtually in July 2022?


A. Punjab National Bank

B. State Bank of India

C. Bank of India

D. Union Bank of India


Answer : Union Bank of India


Q4. What are the Academy Awards presented annually by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences commonly known as?


A. Grammy Award

B. Oscars

C. Golden Globes

D. Emmy Awards


Answer : Oscars 


Q5. Which companies merged to form IDFC FIRST Bank?


A. IDFC and Capital Bank

B. IDFC Capital and First Bank

C. IDFC First and Capital Bank

D. IDFC Bank and Capital First


Answer : IDFC Bank and Capital First

KBC Daily Quiz Answers Today 7 August 2022 ( Offline )

Q1. What is IDFC FIRST Bank’s tagline?


Answer : Always You First


Q2. Which of the following teams won the Indian Super League 2020-21?


Answer : Mumbai City FC


Q3. Who among the following became the Chief Minister of Uttarakhand after state elections in March 2022?


Answer : Pushkar Singh Dhami


Q4. Which state has become the first and only state in India to have its own internet service in July 2022?


Answer : Kerla


Q5. Who among the following is the author of the book ‘The Secret of the Veda’?


Answer : Sri Aurobindo


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 9th August 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments