Ad Code

Kbc Today Question 8 August 2022 Answers of Hotseat Contestants,Kaun Banega Crorepati Season 14 Full Episode - 2 Live Update English & Hindi ( SONY LIV ) | KBC 2022

Kbc Today Question ( KBC 2022 ): Kaun Banega Crorepati  season 14 ( 8 August 2022 Monday ) hotseat questions and answers updated. Here in we says about kbc play along game,Kbc question today ,Sony liv play along game . Kbc today question,kbc today question 2022,kbc today question answer,kbc today episode. Kbc today question answers in hindi 2022, kbc today question answers in english 2022.

#KBC14 
#KBC2022 
#KBC_Play_Along

Today we will says about all question and answers of KBC 14  EPISODE No. - 2 Sony Liv KBC, KBC PLAY ALONG,Kbc Today Episode ,KBC Question Today, Kaun Banega Crorepati Season 14 Full Episode No.2 Written update.


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Also Read : KBC IDFC First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 7 August 2022, Win Exciting Prizes


Also Read : KBC IDFC First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 8 August 2022, Win Exciting Prizes


Also Read : Dainik Bhaskar Quiz No. 8 Aao Jane Apna Bharat Quiz Answers Today, Win Cash Prize ( 8 August 2022 )


Also Read : Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 8 August 2022 Win 5 Stars, Redeem as Amazon Pay Balance.


This post we have provided all hotseat question answers including fastest finger fast ( fff ) such as TRIPLE TEST. 


Kbc Today Question 8 August 2022 Answers ,Sony Liv KBC, KBC PLAY ALONG,
Kbc Today Question 8 August 2022 Answers ,Sony Liv KBC, KBC PLAY ALONG,kaun banega crorepati 14 hotseat question answer


JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here


SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here

Also Read Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today 8 August 2022 Win 10 Star


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here

Hello

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.

On 8th August 2022 Mr Amitabh Bachchan will be aired on KBC 14 Second episode on Sony Entertainment Television Network.


KBC 14 Episode 2 Written Update Today 


KBC Today Question

KBC Question Today Answers 8 August 2022 ( Episode No.2 )

Questions and Answers Update Soon - Refresh Here

Q1. "Milk", "White", and "Dark" are three types of which of these food items?

A. Mangoes
B. Pani Puri
C. Pizza
D. Chocolate

Answer: Chocolate 

Q2. In 1953, the Parliamentary elections of which country was conducted under the charge of India's first Chief Election Commissioner?
A. Nepal
B. Afghanistan
C. Sudan
D. South Africa

Answer : Sudan

Q3. One of the earliest projects of which Indian conglomerate was the construction of Mumbai's Malabar Hill Reservoir in 1887?

A. Tata Sons
B. Shapoorji Pallonji Group
C. Wadia Group
D. Birla Group

Answer : Shapoorji Pallonji Group

Q4. In May 2022, at which institution did Telecom minister Ashwini Vaishnaw make a call on an indigenously tested 5G network?

A. Indian Institute of Science
B. IIT Madras
C. IIT BHU
D. National Innovation Foundation

Answer : IIT Madras
Q5. The metal used to make the medals for the 2020 Tokyo Olympics was extracted from what?
A. Recycled electronics
B. Old sporting equipment
C. Scrapped railway tracks
D. Decomissioned airplanes

Answer : Recycled electronics

Q6. The Eastern Naval Command of the Indian Navy is located in which city?

A. Kolkata
B. Chennai
C. Visakhapatnam
D. Bhubaneshwar

Answer : Visakhapatnam

Q7. Which of the following ancient places was an important port city in India?

A. Tamralipti
B. Ahichhatra
C. Champa
D. Shravasti

Answer : Tamralipti

Q8. In July 2022, Parameswaran lyer took charge as the CEO of which government organisation?

A. Make In India
B. NITI Aayog
C. Digital India
D. CBI

Answer : NITI Aayog

Q9. 'Hinge', 'Pivot', and 'Ball and Socket' are examples of what in your body?

A. Joints
B. Heart valves
C. Nerve connections
D. Veins

Answer : Joints

Q10. Which of the following specialised part of 'hydrophytes' is called 'Pneumatophores'?

A. Fruits
B. Seeds
C. Roots
D. Flowers

Answer : Roots

Q11. Known as the 'Queen of Ranthambore', "Machhli" was an animal of which species?

A. Fish
B. Peacock
C. Deer
D. Tiger

Answer : Tiger

Q12. What is the name of this book by Premchand, which was also made into a movie by Satyajit Ray?

A. Godaan
B. Gaban
C. Shatranj ke Khiladi
D. Seva Sadan

Answer : Shatranj ke Khiladi

Q13. Which of these is not the name of a Parliamentary Session?

A. Winter Session
B. Diwali Session
C. Budget Session
D. Monsoon Session

Answer : Diwali Session

Q14. Who is Chandragupta Maurya addressing as "Gurudev"?

A. Chanakya
B. Seleucus Nicator
C. Dhanananda
D. Nagarjuna

Answer : Chanakya

Q15. Which of these words can be used to refer to steps on the banks of a river, as well as mountain passes?

A. Maidan
B. Bandar
C. Parbat
D. Ghat

Answer : Ghat

Q16. Traditionally, cashew is a primary ingredient of which of these sweets?
A. Image Option A
B. Image Option B
C. Image Option C
D. Image Option D

Answer : Image Option B

Q17. In what manner is the Devanagari script written?

A. Right to Left
B. Left to Right
C. Top to Bottom
D. Bottom to Top

Answer : Left to Right

Q18. Complete the title of this play by Bhartendu Harishchandra: " _______, Chaupat Raja, Takke Ser Bhaji, Takke Ser Khaja"?
A. Nautanki Naach
B. Andher Nagari
C. Toba Tek Singh
D. Neecha Nagar

Answer : Andher Nagari

Q19. In which of these places would you experience the effects of "High Tide" and "Low Tide"?
A. Mumbai
B. Bhopal
C. Nainital
D. Jaipur

Answer : Mumbai

Q20. Which of these is generally cut when inaugurating something new?
A. Wood
B. Hair
C. Paper
D. Ribbon

Answer : Ribbon 

Conclusion 

I hope this information will help you for batter updates about Kaun Banega Crorepati 14 question and answers. So daily visit our website and join our telegram channel.


Post a Comment

0 Comments