Ad Code

Kbc Today Question 9 August 2022 Answers of Hotseat Contestants,Kaun Banega Crorepati Season 14 Full Episode - 3 Live Update English & Hindi ( SONY LIV Play Along Game) | KBC 2022

Kbc Today Question ( KBC 2022 ): Kaun Banega Crorepati  season 14 ( 9 August 2022 Monday ) hotseat questions and answers updated. Here in we says about kbc play along game,Kbc question today ,Sony liv play along game . Kbc today question,kbc today question 2022,kbc today question answer,kbc today episode. Kbc today question answers in hindi 2022, kbc today question answers in english 2022.

#KBC14 
#KBC2022 
#KBC_Play_Along

Today we will says about all question and answers of KBC 14  EPISODE No. - 3 Sony Liv KBC, KBC PLAY ALONG,Kbc Today Episode ,KBC Question Today, Kaun Banega Crorepati Season 14 Full Episode No.3 Written update.


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Also Read : KBC IDFC First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 9 August 2022, Win Exciting Prizes

Also Read : Dainik Bhaskar Quiz No. 9 Aao Jane Apna Bharat Quiz Answers Today, Win Cash Prize ( 9 August 2022 )



This post we have provided all hotseat question answers including fastest finger fast ( fff ) such as TRIPLE TEST. 


Kbc Today Question 9 August 2022 Answers ,Sony Liv KBC, KBC PLAY ALONG,
Kbc Today Question 9 August 2022 Answers ,Sony Liv KBC, KBC PLAY ALONG,kaun banega crorepati 14 hotseat question answer


JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here


SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here

Also Read Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today 7 - 13 August 2022 Win 10 Star


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here

Hello

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.

On 9th August 2022 Mr Amitabh Bachchan will be aired on KBC 14 Second episode on Sony Entertainment Television Network.


KBC 14 Episode 3 Written Update Today 


KBC Today Question

KBC Question Today Answers 9 August 2022 ( Episode No.3 )

Questions and Answers Update Soon - Refresh Here

 Q1. During which conflict did NATO engage in the first combat operations in its history?


A. First Gulf War

B. Soviet-Afghan War

C. Cyprus War

D. Bosnian War


Answer : Bosnian War


Q2. Which of these months has only 30 days?


A. July

B. August

C. September

D. October


Answer : September


Q3. Among these, which is not the name of a mountain range?


A. Kosi

B. Purvanchal

C. Vindhya

D. Sahyadri


Answer : Kosi


Q4. In which of these would you find 'Section 300', which defines murder, and 'Section 302', which talks about the punishments for the same?


A. Civil Procedure Code

B. Insolvency & Bankruptcy Code

C. Indian Penal Code

D. Customs Act


Answer : Indian Penal Code


Q5. According to Indian custom, breaking which of these is considered auspicious at the beginning of something new?


A. Coconut

B. Watermelon

C. Onion

D. Banana


Answer: Coconut


Q6. What symbol is seen on top of a WhatsApp message if it has been forwarded?


A. A star

B. An arrow

C. The words "Not original"

D. A cross-mark


Answer: An arrow


Q7. What collective term for a group of Middle-Eastern countries comes from the fact that they border a common water body?


A. Gulf

B. Wave

C. Lake

D. Ocean


Answer : Gulf


Q8. Which of these is considered to be a part of Italian cuisine?


A. Image Option A

B. Image Option B

C. Image Option C

D. Image Option D


Answer : Image Option B


Q9. Who won the gold medal in the Men's 50m Rifle event in the International Shooting Sport Federation (ISSF) World Cup in July 2022?


A. Aishwary Pratap Singh Tomar

B. Ajaypal Yadav

C. Abhinav Bindra

D. Ravindra Ranjan


Answer : Aishwary Pratap Singh Tomar


Q10. In which game, that became widely popular in 2022, does a person get six attempts to guess a five-lettered word?


A. Sudoku

B. Crossword

C. Wordle

D. Scrabble


Answer : Wordle


Q11. Who, usually seen more prominently in front of the camera, connects these two songs? (Audio Courtesy: T-series)


A. Varun Dhawan

B. Siddharth Malhotra

C. Rajkummar Rao

D. Ayushmann Khurrana


Answer : Ayushmann Khurrana


Q12. Who took the Oath of Office and Secrecy as a Member of UPSC in July 2022?


A. R.K. Gupta

B. Parameswaran lyer

C. Alkesh Kumar Sharma

D. Lt. General (Retd) Raj Shukla


Answer: Lt. General (Retd) Raj Shukla

 

Conclusion 

I hope this information will help you for batter updates about Kaun Banega Crorepati 14 question and answers. So daily visit our website and join our telegram channel.


Post a Comment

0 Comments