Ad Code

Kucoin Scallop Trading Tournament Quiz Answers Today, learn and earn SCLP Token Worth $50000

Kucoin Learn To Earn Quiz Answers Today ( Scallop ) : Learn and Earn SCLP Token , kucoin quiz answers today, kucoin SCLP token quiz answers today, kucoin scallop quiz answers, crypto quiz answers today, kucoin scallop quiz answers today, kucoin learn & earn quiz answers today, kucoin sclp quiz , kucoin learn and earn quiz answers today , kucoin learn to earn quiz answers today 

Kucoin Scallop Trading Tournament Quiz Answers Today
Kucoin Scallop Trading Tournament Quiz Answers Today, learn and earn SCLP Token , kucoin learn to earn quiz answers today 

Kucoin Learn & Earn Quiz Answers Today 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Also Read 

Binance UMA Quiz Answers Today : Learn and Earn UMA Tokens

Binance BTTC Quiz Answers Today : Learn and Earn BTTC Tokens

Binance Band Protocol Quiz Answers Today : Learn and Earn BAND Tokens


Kucoin SCALLOP Quiz Answers Today

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz,current affairs today and many more updates.

Kucoin Learn to Earn Quiz Answers 

Today we will says about Kucoin Scallop Quiz Answers , Now we have updated with Kucoin Scallop Quiz Answers Today , Learn & Earn SCLP Token Worth 50000 share on below. Find all correct answers of Kucoin Scallop Quiz Answers Today and get SCLP Token


Participate on Kucoin Scallop Trading Tournament Quiz click here


Kucoin Scallop ( SCLP Token ) Quiz Answers Today

Kucoin learn to earn quiz answers today 

Update soon : Refresh Here
Q1. What is Scallop?

Answer: It is the world's first regulated DeFi ecosystem

Q2. What Does Scallop Do?

Answer: All the Above

Q3. What is the native token of Scallop?

Answer: SCLP

Q4. Which license is not acquired by Scallop Group?

Answer: Cyprus Digital Money License

Q5. Who is the founder of Scallop? Answer: Raj Bagadi

Q6. Which of the following is not a partner of Scallop? Answer: Binance

Q7. Where does Scallop plan to Operate initially?

Answer: UK & EU

Q8. What is the Scallop's Tagline found on their website?

Answer: Digital Money. Simplified

Q9. Which of the following exchange is SCLP NOT listed on?

Answer: FTX

Q10. Which of the following Scallop Product is open for waitlist now?

Answer: Bank Accounts + Crypto Card


Campaign Period : The Stage One campaign will run from : 00:00:00, 07/25/2022 - 23:59:59, 07/29/2022 (UTC).

Post a Comment

0 Comments