Ad Code

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 29 August 2022 Kaun Banega Crorepati Season 14 ( Sony Liv Play Along 24×7 Offline Quiz ) Both English and Hindi

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today : ( 29 August 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc idfc first bank quiz answers today, kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 29 August 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 26 august 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 29 august 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 29 august 2022

KBC daily quiz answers today 29 august 2022
KBC daily offline quiz answers today 29 August 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Also Read : ( Live Quiz )

KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today 26 August 2022 Win 1 Lakh Cash Prize

Amazon Foamy Fun Quiz Answers Today Win Rs.50 Cashback Balance.


Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 29th August 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Freedom Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 29th August 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 29th August 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 29th August 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 29th August 2022

Question and Answer Refresh Here

Q1. Which of the following movies is not based on a novel written by Chetan Bhagat?


Answer: Karthik Calling Karthik


Q2. Where can you redeem the rewards earned on your IDFC FIRST Bank Credit Cards?


Answer: All of the above


Q3. Which of the following is the largest plateau in India in terms of area?


Answer: Deccan Plateau


Q4. Which of the following Hindi film actors started their acting careers in Television?


Answer: Sushant Singh Rajput


Q5. According to Hindu mythology, who among the following belongs to the holy trinity or “Trimurti”?


Answer: Lord Shiva


KBC Offline Quiz Answers Today 26 August 2022

Q1. Which of the following actors played the role of Shah Rukh Khan’s father in the film ‘Dilwale Dulhaniya Le Jayenge’?


Answer : Anupam Kher


Q2. Who was the first non-European person to win the Nobel prize?


Answer : Rabindranath Tagore


Q3. Prime Minister Narendra Modi unveiled a cast of which of the following on the roof of the new parliament building in July 2022?


Answer : National Emblem


Q4. Which IDFC FIRST Bank Credit Card is lifetime-free?


Answer : All of the above


Q5. Which of the following is not one of the names of the goddess of knowledge Saraswati?


Answer : Mundamalini


KBC Offline Quiz Answers Today 25 August 2022

Q1. How was the acclaimed Indian writer R. K. Narayan related to the renowned cartoonist R. K. Laxman?


Answer: Brother


Q2. For which of the following films did late actor Irrfan Khan receive the National Award for Best Actor?


Answer: Paan Singh Toma


Q3. Which was the first country in the world to mine diamonds?


Answer: India


Q4. Where is the largest Buddhist monastery of India located?


Answer: Tawang, Arunachal Pradesh


Q5. Which cricketer has recently created the record of scoring the most runs in an over of International Test Cricket?


Answer: Jasprit Bumrah


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 29th August 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments