Ad Code

Binance BurgerCities Quiz Answers Today : Learn And Earn Free BURGER Tokens

Binance BurgerCities Quiz Answers Today : Binance Learn And Earn Quiz Answers Today Get Free BURGER Token,Binance burger token quiz answers,Binance burger token quiz answers today , binance burger quiz answers today , binance quiz answers today , today,binance mantra quiz answers today,binance quiz answers today, binance learn and earn quiz answers today,binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today , binance academy learn and earn quiz answers today , crypto quiz answers today , binance learn and earn crypto , binance what is burgercities quiz answers today

Binance burger quiz answers today
Binance BurgerCities ( BURGER ) Token Quiz Answers Today

Amazon & Flipkart Best Offers and Deals

Also Read 

Binance UMA Quiz Answers Today : Learn and Earn UMA Tokens 

Binance BTTC Quiz Answers Today : Learn and Earn BTTC Tokens

Binance Band Protocol Quiz Answers Today : Learn and Earn BAND Tokens 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 

Binance Burgercities Quiz Answers Today

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates .
Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today of BURGER . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance knc and front token quiz answers,Binance mantra quiz answers today,binance om token quiz answers today, binance om token quiz answers ,binance quiz answers today ,binance academy quiz answers today . Now we have updated with binance burgercities ( burger ) token quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get BURGER Token.

Also Read : 


This Quiz contest will be run on the month of September 2022.

Binance Burgercities Quiz Answers Today | Learn and Earn BURGER Tokens

Refresh Here

Binance BURGER Token Quiz Answers Today

Q1. Which chain is Burger Cities based on?

Answer : BNB

Q2. What is the name of the token exchange place in BurgerCities?

Answer : Black Market

Q3. From which of the following platforms did BurgerCities evolve?

Answer : BurgerSwap

Q4. Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?

Answer : Hero NFTS

Q5. What features does BurgerCities have in its current version?

Answer : All are correct


Q6. What is the total supply of BURGER?

Answer : 63 million

Q7. How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?

Answer : Unlocked in 36 months

Q8. What percentage of the total supply of smtechyt BURGER is used as incentives?

Answer : 50%

Q9. What are the gameplays available in BurgerCities?

Answer : All are correct

Q10. On which platforms can you buy BURGER?

Answer : All are correct

Binance BURGER Token Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.

Also Read

8 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

7 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

6 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

5 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

4 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

3 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

2 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here


Post a Comment

0 Comments