Ad Code

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today : Learn & Earn XRPL Token

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today : Binance Learn And Earn XRPL Ledger Quiz Answers Today Get Free XRPL Token,Binance xrp token quiz answers,Binance xrp token quiz answers today , binance xrp ledger quiz answers today , binance quiz answers today , today,binance mantra quiz answers today,binance quiz answers today, binance learn and earn quiz answers today,binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today , binance academy learn and earn quiz answers today , crypto quiz answers today , binance learn and earn crypto , binance what is xrp ledger ( xrpl ) quiz answers today

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today
Binance XRP Ledger ( XRPL ) Token Quiz Answers Today

Amazon & Flipkart Best Offers and Deals

Also Read 

Binance UMA Quiz Answers Today : Learn and Earn UMA Tokens 

Binance BTTC Quiz Answers Today : Learn and Earn BTTC Tokens

Binance Band Protocol Quiz Answers Today : Learn and Earn BAND Tokens 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates .
Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today of XRPL . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance knc and front token quiz answers,Binance mantra quiz answers today,binance om token quiz answers today, binance om token quiz answers ,binance quiz answers today ,binance academy quiz answers today . Now we have updated with binance xrp ledger ( xrpl ) token quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get XRPL Token.

Also Read : 


This Quiz contest will be run on the month of September 2022.

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today | Learn and Earn XRPL Tokens

Refresh Here

Binance XRPL Token Quiz Answers Today

Q1. XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer : True

Q2. What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer : XRP

Q3. On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer : 3 to 5 seconds

Q4. What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer : Federated Consensus


Q5. What can the XRP Ledger be used for today?

Answer : All the correct

Q6. What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer : Less than 1 cent

Q7. Which of the following describes the XRPL?

Answer : All are correct

Q8. The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer : True

Q9. The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer : They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Binance XRPL Token Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.

Also Read

8 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

7 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

6 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

5 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

4 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

3 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

2 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here


Post a Comment

0 Comments