Ad Code

Grand Shopsy Quiz Answers Today 11 September 2022 Win 0.5gm Worth Gold Voucher

Grand Shopsy Quiz Answers Today : ( 11 September 2022 ) Grand shopsy quiz answers , grand shopsy quiz answer , grand shopsy quiz answers today 11 september 2022 , grand shopsy quiz answers 11 september 2022 , flipkart grand shopsy quiz answers today.

Grand Shopsy Quiz Answers Today 11 September 2022


Flipkart grand shopsy quiz answers today 11 september 2022
grand shopsy quiz answers today 11 september 2022

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here


SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here

Also Read KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today 2 September 2022 Win 1 Lakh Cash prize.

Amazon Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here

Shopsy Quiz Answers Today


Hello

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.

Today we will says about grand shopsy quiz contest which is conducted by shopsy shopping app powered by flipkart. Now shopsy runnings a festival sale which is also known as grand shopsy mela. That time shopsy runs s quiz contest. That will be continue from 3 September 2022 to 11 september 2022. In this contest you can earn cash prize and gold coins. So find below grand shopsy quiz answers today 11 september 2022.


How to play grand shopsy quiz?

1. First of all download shopsy app from play store .

Playstore link - Click here

2. Open Shopsy App
3. Find a banner for grand shopsy quiz . ( Top of the Homepage )
4. Click on that banner.
5. Then you will find a banner like below.
6. Click on click here
7. Click on start survey.
8. Gave question answers correctly and stand a chance to win gold.

Grand Shopsy Quiz Questions and Answers 11 September 2022

Grand shopsy quiz answers today 11 september 2022 - Refresh Here

Q1. What are formal men’s shoes called?


Answer : Loafers


Q2. Where does the fashion of Chikankari come from?


Answer : Lucknow


Q3. Choose the correct answer: Shopsy has unbeatable deals on__.


Answer : Both

Grand shopsy quiz answers today 10 september 2022

Q1. What is the starting price of earphones on Shopsy?


Answer : Rs. 9


Q2. Where does the famous chanderi fabric come from?


Answer : Madhya Pradesh


Q3. Shopsy Mela is live on the app!


Answer : Grand

Grand shopsy quiz answers today 9 september 2022


Q1. Guess the correct price: How much does Wayfarer Sunglasses (pack of 3) cost on Shopsy?

Answer : Rs.199

Q2. Choose the correct option: Aaj _____ Kiya Kya?

Answer : Shopsy

Q3. How much of a discount do you get on your first purchase?

Answer : Up to Rs.50

Grand shopsy quiz answers today 8 september 2022

Q1. What is the origin of Bandhani Sarees?

Answer : Gujarat

Q2. How much can you get for referring friends to Shopsy?

Answer : 20%

Q3. True or False: You can get a saree for Rs. 25 on Shopsy.

Answer : True

Grand shopsy quiz answers today 7 september 2022

Q1. Shopsy par prices aise __?

Answer : Lage Free Jaise

Q2. Shopsy par fashion is starting at?

Answer : Rs.25

Q3. What do you get for Rs. 25 on Shopsy?

Answer : Both

Grand shopsy quiz answers today 6 september 2022


Q1. Which bottom wear has a skirt like texture?

Answer : Palazzos

Q2. What can you get under Rs.25 on Shopsy?

Answer : All of the above

Q3. What are some of the advantages of buying products from Shopsy?

Answer : All of the above


Conclusion
I hope this information will help you for playing grand shopsy quiz of 11 september 2022. For latest offers and deals and quiz daily visit our websites and join our telegram channel.

Post a Comment

0 Comments