Ad Code

KBC Pari Match 24x7 Daily Offline Quiz Answers Today 13 September 2022 Win Extra Points

KBC Pari Match 24x7 Daily Quiz Answers Today : ( 13th September 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC Pari Match Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc pari match quiz questions and answers, kbc pari match quiz answers today, kbc pari match quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC Pari Match Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 13 September 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 13 september 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc pari match daily quiz answers today 13 September 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 13th September 2022 , kbc parimatch quiz , kbc parimatch quiz answers today, kbc pari match quiz, kbc pari match quiz answers today

kbc daily quiz answers today 13 september 2022
KBC pari match 24x7 daily offline quiz answers today 13 September 2022

Amazon Great Indian Festival Sale 2022 Starts on 23 September 2022, For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Also Read : (  )

KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today 2 September 2022 Win 1 Lakh Cash Prize

Amazon Foamy Fun Quiz Answers Today Win Rs.50 Cashback Balance.


Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 13th September 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc pari match 24x7 daily quiz answers today
kbc pari match 24x7 daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Pari Match News 24x7 Daily Offline Quiz Answers Today: 13th September 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC Pari Match 24x7 quiz answers today
kbc offline quiz answers today 13th September 2022


Also Read : Kbc IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 13 September 2022 Win Exciting Prizes.


Kbc Offline Quiz Answers Today 13th September 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 13th September 2022

Question and Answer Refresh Here


Q1. In which country was the cricket Asia Cup 2022 played?


A. India

B. Pakistan

C. Sri Lanka

D. United Arab Emirates


Answer : United Arab Emirates


Q2. Which of these is currently the fastest train in the world?


A. Shanghai Maglev (China)

B. CR400 'Fuxing'(China)

C. ICE3 (Germany)

D. JR East E5 (Japan)


Answer : Shanghai Maglev (China)


Q3. Which of the following is the world's most valuable unicorn startup with a valuation of $200 billion?


A. Instagram

B. Facebook

C. ByteDance

D. Twitter


Answer : ByteDance


Q4. What was the ring name of Hollywood actor Dwayne Johnson during his pro-wrestling career?


A. The stone

B. The rock

C. The scissor

D. The paper


Answer : The rock


Q5. Who among these is the current Union Minister of Road, Transport and Highways of India?


A. Shri Nitin Jairam Gadkari

B. Shri Amit Shah

C. Shri Rajnath Singh

D. Shri Piyush Goyal


Answer : Shri Nitin Jairam Gadkari


Kbc Pari Match 24*7 Quiz Answers Today 12 September 2022

Q1. Which of the following Formula 1 drivers won the Driver's Championship in 2021?


A. Lewis Hamilton

B. Max Verstappen

C. Nicholas Latifi

D. Lance Stroll


Answer : B. Max Verstappen


Q2. Which of the following is not a type of transport?


A. Bi-cycle

B. Tri-cycle

C. Estrus cycle

D. Uni-cycle


Answer : C. Estrus cycle


Q3. Which of the following countries is the largest producer of bananas in the world?


A. India

B. China

C. Indonesia

D. Brazil


Answer : A. India


Q4. Which of the following Indian states is home to the world's largest lift irrigation systems?


A. Uttar Pradesh

B. Maharashtra

C. Telengana

D. Punjab


Answer : C. Telengana


Q5. Indian actress Tapsee Pannu is the co-owner of which of the following franchises in the Premier Badminton League?


A. Hyderabad Hunters

B. Mumbai Rockets

C. Awadhe Warriors

D. Pune 7 aces


Answer : Pune 7 aces


Conclusion 

I hope kbc 24x7 offline quiz questions and answers of 13th September 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments