Ad Code

KBC Pari Match Quiz Answers Today 16 September 2022 Win Extra Points ( 24x7 Daily Offline Contest )

KBC Pari Match 24x7 Daily Quiz Answers Today : ( 16th September 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC Pari Match Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc pari match quiz questions and answers, kbc pari match quiz answers today, kbc pari match quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC Pari Match Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 16 September 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 16 september 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc pari match daily quiz answers today 16 September 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 16th September 2022 , kbc parimatch quiz , kbc parimatch quiz answers today, kbc pari match quiz, kbc pari match quiz answers today

kbc daily quiz answers today 16 september 2022
KBC pari match 24x7 daily offline quiz answers today 16 September 2022

Amazon Great Indian Festival Sale 2022 Starts on 23 September 2022, For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Also Read : (  )

KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today 2 September 2022 Win 1 Lakh Cash Prize

Amazon Foamy Fun Quiz Answers Today Win Rs.50 Cashback Balance.


Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 16th September 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc pari match 24x7 daily quiz answers today
kbc pari match 24x7 daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Pari Match News 24x7 Daily Offline Quiz Answers Today: 16th September 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC Pari Match 24x7 quiz answers today
kbc offline quiz answers today 16th September 2022


Also Read : Kbc IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 15 September 2022 Win Exciting Prizes.


Kbc Offline Quiz Answers Today 16th September 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 16th September 2022

Question and Answer Refresh Here

Q1. Which of these Indian football clubs is co-owned by City Football Group, which also owns the English club Manchester City F.C.?


A. NorthEast United

B. Kerala Blasters

C. Chennaiyin

D. Mumbai City


Answer : Mumbai City


Q2. Who is currently serving as the president of the Indian National Congress?


A. Shri Rahul Gandhi

B. Smt. Sonia Gandhi

C. Smt. Priyanka Gandhi

D. Shri Shashi Tharoor


Answer : Smt. Sonia Gandhi


Q3. Which of these institutions looks after the overall regulation of regional rural banks and cooperative banks in India?


A. RBI

B. IDBI

C. NABARD

D. SEBI


Answer : NABARD


Q4. Indian classical musician Pandit Shivkumar Sharma's name is commonly associated with which of these musical instruments?


A. Tabla

B. Sitar

C. Flute

D. Santoor


Answer : Santoor


Q5. India registered their first defeat in the T20 Asia Cup against which of the following teams in 2022?


A. Pakistan

B. Afghanistan

C. Sri Lanka

D. Bangladesh


Answer : Pakistan

Kbc Pari Match 24*7 Quiz Answers Today 15 September 2022

Q1. What is the new name given to Delhi's iconic Rajpath, which was known as 'Kingsway' during the British rule?


A. Rani Path

B. Kartavya Path

C. Rashtra Path

D. Sansad Path


Answer : B. Kartavya Path


Q2. Which of the following cricketers won the Indian Premier League trophy in his very first season as a full-time captain?


A. Virat Kohli

B. Gautam Gambhir

C. Hardik Pandya

D. Mahendra Singh Dhoni


Answer : C. Hardik Pandya


Q3. Which of the following dictators had failed to get admission into the Academy of Fine Arts in Vienna in his younger days?


A. Adolf Hitler

B. Joseph Stalin

C. Napoleon

D. Kim Jong-un


Answer : A. Adolf Hitler


Q4. Which of the following was the last released film of late actor Sushant Singh Rajput?


A. Kai Po Che

B. MS Dhoni: The untold story

C. Chhichhore

D. Dil Bechara


Answer : D. Dil Bechara


Q5. Which car manufacturer is going to become the latest induction into Formula 1 in 2026?


A. Lamborghini

B. Audi

C. Rolls-Royce

D. Jaguar


Answer : B. Audi

Kbc Pari Match 24*7 Quiz Answers Today 14 September 2022

Q1. Which of the following actors played the role of the Indian team's manager PR Man Singh in the film '83'?


A. Manoj Bajpayee

B. Pankaj Tripathi

C. Ranveer Singh

D. Nawazuddin Siddiqui


Answer : Pankaj Tripathi


Q2. What is the name of the world's strongest telescope currently in usage?


A. Hubble Space Telescope

B. Spitzer Space Telescope

C. Fermi Gamma-Ray Space Telescope

D. James Webb Space Telescope


Answer : James Webb Space Telescope


Q3. The fans of IPL franchise Chennai Super Kings call which of the following cricketers 'Chinna Thala'?


A. Suresh Raina

B. Mahendra Singh Dhoni

C. Ambati Raydu

D. Stephen Flemming


Answer : Suresh Raina


Q4. Who is the current Prime Minister of Bangladesh?


A. Sheikh Mujibur Rahman

B. Khaleda Zia

C. Sheikh Hasina

D. Sajeeb Wazed


Answer : Sheikh Hasina


Q5. Which of the following is not a species of snake?


A. Anaconda

B. Cobra

C. Python

D. Tomistoma


Answer : Tomistoma


Conclusion 

I hope kbc 24x7 offline quiz questions and answers of 16th September 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments