Ad Code

KBC Pari Match Quiz Answers Today 23 September 2022 Win Extra Points ( 24x7 Daily Offline Question Contest )

KBC Pari Match 24x7 Daily Quiz Answers Today : ( 23rd September 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC Pari Match Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc pari match quiz questions and answers, kbc pari match quiz answers today, kbc pari match quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC Pari Match Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 23 September 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 23 september 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc pari match daily quiz answers today 23 September 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 23rd September 2022 , kbc parimatch quiz , kbc parimatch quiz answers today, kbc pari match quiz, kbc pari match quiz answers today


Amazon Great Indian Festival Sale Offers On Mobile

Samsung Mobile : Click Here

IQOO Mobile : Click Here

Redmi Mobile : Click Here

One Plus Mobile : Click Here

Realme Mobile : Click Here

iPhone Mobile : Click Here

Tecno Mobile : Click Here

MI Mobile :; Click Here

OPPO Mobile : Click Here

Vivo Mobile : Click Here

ITEL Mobile : Click Here

LAVA Mobile : Click Here

Nokia Mobile : Click Here

Mobile Accessories : Click Here


Amazon Great Indian Festival Sale Starts Now For Prime Users Only , For Best Loot Deals Join Telegram Channel , Don't Miss It 👇👇👇
Join Now - Click Here


kbc daily quiz answers today 23 september 2022
KBC pari match 24x7 daily offline quiz answers today 23 September 2022

Amazon Great Indian Festival Sale 2022 Starts on 23 September 2022, For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here

Amazon & Flipkart Best Offers and Deals

Also Read : (  )

KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today 2 September 2022 Win 1 Lakh Cash Prize

Amazon Foamy Fun Quiz Answers Today Win Rs.50 Cashback Balance.

KBC Pari Match Quiz Answers Today 

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 23rd September 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc pari match 24x7 daily quiz answers today
kbc pari match 24x7 daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Pari Match News 24x7 Daily Offline Quiz Answers Today: 23rd September 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC Pari Match 24x7 quiz answers today
kbc offline quiz answers today 23rd September 2022


Also Read : Kbc IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 15 September 2022 Win Exciting Prizes.


Kbc Offline Quiz Answers Today 23rd September 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 23rd September 2022

Question and Answer Refresh Here

Q1. Which of the following ex-cricketers is the chairman of the Pakistan Cricket Board?


Answer : Ramiz Raja


Q2. Tunisia is located in which of the following continent?


Answer : Africa


Q3. Which of the following is the most educated country in the world according to Organization for Economic Co-operation and Development?


Answer : Canada


Q4. What is the full form of the American multinational technology corporation IBM?


Answer : International Business Machines


Q5. Who is the vice-captain of India in the squad for the T20 World Cup 2022?


Answer : K L Rahul


Kbc Pari Match 24*7 Quiz Answers Today 22 September 2022

Q1. Which of the following cricketers holds the record for highest wickets in ODI cricket?


Answer : M Muralitharan


Q2. In which state capital is the Kempegowda International Airport located?


Answer : Bangalore


Q3. In which famous Indian TV show will you find characters like ‘Jethalal’, ‘Popatlal’ and ‘Atmaram Bhide’?


Answer : Tarak Mehta ka Ulta Chasma


Q4. What is the ring name of the pro wrestler Mark William Calaway?


Answer : The Undertaker


Q5. Which nerve transmits visual information from the retina to the brain?


Answer : Optic Nerve


Kbc Pari Match 24*7 Quiz Answers Today 21 September 2022


Q1.On which planet is the tallest mountain in our solar system located?


Answer : Mars


Q2. How many players are there on the court in a Volleyball team?


Answer : 6


Q3) What is the common household name for the chemical compound Sodium Chloride?


Answer : Salt


Q4. Where is the pituitary gland located in our body?


Answer : Brain


Q5. Tom, the cat is linked to which of the following cartoon characters which is a mouse?


Answer : Jerry

Kbc Pari Match 24*7 Quiz Answers Today 20 September 2022

Q1. What is the fourth letter in the Greek alphabet sequence after Alpha, Beta and Gamma?


Answer : Delta


Q2. Which of the following phone companies does not belong to a single-parent company?


Answer : Huawei


Q3. Which of the following athletes became the first Indian to win Diamond League Trophy in Zurich, Switzerland in the year 2022?


Answer : Niraj Chopra


Q4. In chemistry, the periodic table is made up of how many blocks?


Answer : 4


Q5. Which of the following cricketers is also known as ‘Mr.360’ for his batting style?


Answer : AB de Villiers


Kbc Pari Match 24*7 Quiz Answers Today 19 September 2022

Q1. Which Indian cricketer recently scored his first T20 international century, which was also his 71st overall in international cricket?


Answer : Virat Kohli


Q2. Which of these European cities is situated on the banks of the river Thames?


Answer : London


Q3. As of 2022, which of the following is not recognised as a union territory of India?


Answer : Nagaland


Q4. Which of these is not a prime number?


Answer : 4


Q5. Which of these chess grandmasters is the reigning five-time World Chess Champion?


Answer : Magnus Carlsen


Conclusion 

I hope kbc 24x7 offline quiz questions and answers of 22nd September 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments