Ad Code

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 17 September 2022 Kaun Banega Crorepati Season 14 ( Sony Liv Play Along 24×7 Offline Quiz ) Both English and Hindi

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today : ( 17th September 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc idfc first bank quiz answers today, kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022, kbc daily quiz answers today ,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 17 September 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 17 september 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 17 September 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 17th September 2022

KBC daily quiz answers today 17th September 2022
KBC daily offline quiz answers today 17 September 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Also Read : ( Live Quiz )

KBC Pari Match 24x7 Daily Offline Quiz Answers Today 15 September 2022 Win Extra Points

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 17th September 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 17th September 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 17th September 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 17th September 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 17th September 2022

Question and Answer Refresh Here

Update soon

KBC Offline Quiz Answers Today 16 September 2022

Q1. Russia sold which of the following places to the USA for $ 7.2 Million?


A. North Dakota

B. Vermont

C. Maine

D. Alaska


Answer : Alaska


Q2. Which of the following freedom fighters statue was inaugurated by Indian prime minister Shri Narendra Modi near India Gate as a part of the central Vista Avenue on September 8, 2022?


A. Netaji Subhash Chandra Bose

B. Sardar Vallabhbhai Patel

C. Mahatama Gandhi

D. Chandra Shekhar Azad


Answer : Netaji Subhash Chandra Bose


Q3. First held in 1888, which of these domestic football competitions is the oldest existing club football tournament in Asia?


A. Hong Kong Shield

B. Mumbai Football League

C. Durand Cup

D. IFA Shield


Answer : Durand Cup


Q4. Which of the following is not a public sector bank in India?


A. Bank of Baroda

B. Canara Bank

C. Punjab National Bank

D. HDFC Bank


Answer : HDFC Bank


Q5. Which of the following is not a co-founder of the American company Apple?


A. Steve Jobs

B. Tim Cook

C. Steve Wozniak

D. Ronald Wayna


Answer : Tim Cook

KBC Offline Quiz Answers Today 15 September 2022

Q1. Name the actor who played the role of 'Farhan' in the Hindi film '3 Idiots'?


A. Aamir Khan

B. Sharman Joshi

C. R. Madhavan

D. Boman Irani


Answer : R. Madhavan


Q2. Who is only the second chief minister of Uttar Pradesh to return to office for a second term after completing a full 5-year first term?


A. Shri Atal Bihari Bajpayee

B. Shri Yogi Adityanath

C. Shri Jayprakash Narayan

D. Shri L. K. Advani


Answer : Shri Yogi Adityanath


Q3. The Amazon rainforest's area does not cover which of the following countries?


A. Brazil

B. Bolivia

C. Peru

D. Argentina


Answer : Argentina


Q4. Which of the following cricketers is also known as the 'Rawalpindi Express'?


A. Shoaib Akhtar

B. Shoaib Malik

C. Wasim Akram

D. Waqar Younis


Answer : Shoaib Akhtar


Q5. Which of the following was the first-ever commercially available foldable smartphone?


A. Samsung Galaxy Fold

B. The Royole Flexpal

C. Motorola Razr

D. Huawei Mate Xs


Answer : The Royole Flexpal

KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2022

Q1. Who among these is currently the richest person in the world in terms of net worth?


A. Mark Zuckerberg

B. Bill Gates

C. Elon Musk

D. Jeff Bezos


Answer : C. Elon Musk


Q2. Which male tennis players currently holds the record for winning the most Grand Slams in their career?


A. Rafael Nadal

B. Roger Federer

C. Novak Djokovic

D. Andy Murray


Answer : Rafael Nadal


Q3. What does the "forward-moving bar graph" in the IDFC FIRST Bank logo symbolize?


A. Ethical, Progress and Trust

B. Integrity, Trust and Transparency

C. Ethical, Digital and Social Good

D. Progress of the bank, Progress of the customers and Progress of the nation


Answer : Progress of the bank, Progress of the customers and Progress of the nation


Q4. The earth that we live in, belongs to which of the following galaxies?


A. Whirlpool Galaxy

B. Milky Way Galaxy

C. Sombrero Galaxy

D. Black Eye Galaxy


Answer : Milky Way Galaxy


Q5. Which Hindi film actress played the role of MC Mary Kom in the latter's biopic?


A. Priyanka Chopra

B. Deepika Padukone

C. Alia Bhatt

D. Parineeti Chopra


Answer : Priyanka Chopra


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 17th September 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments