Ad Code

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 8 September 2022 Kaun Banega Crorepati Season 14 ( Sony Liv Play Along 24×7 Offline Quiz ) Both English and Hindi

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today : ( 8th September 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc idfc first bank quiz answers today, kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 8 September 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 8 september 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 8 September 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 8th September 2022

KBC daily quiz answers today 8th September 2022
KBC daily offline quiz answers today 8 September 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Also Read : ( Live Quiz )

KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today 2 September 2022 Win 1 Lakh Cash Prize

Amazon Foamy Fun Quiz Answers Today Win Rs.50 Cashback Balance.


Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today 7 August 2022 Win Upto $30000 SAND Token 


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 8th September 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Freedom Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 8th September 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 8th September 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 8th September 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 8th September 2022

Question and Answer Refresh Here

Q1. In the movie, Thalaivi Indian actress Kangana Ranaut played the role of which famous Indian politician.


Answer : J. Jayalalithaa


Q2. In which country is the world’s largest pyramid by volume located?


Answer : Mexico


Q3. Which of the following countries has the longest railway line in the world?


Answer : Russia


Q4. The Amazon river flows into which of the following oceans?


Answer : Atlantic Ocean


Q5. One of the most popular video games in the world ‘Tetris’ was invented in which of the following countries?


Answer : Russia


KBC Offline Quiz Answers Today 7 September 2022

Q1. Which was the world’s first country to give women the right to vote?


Answer : New Zealand


Q2. Which of the following Hindi film actors has won the National Award in both Best Actor and Best Supporting Actor categories?


Answer : Manoj Bajpayee


Q3. What acts as a barricade to the cold winds flowing down from Central Asia, thus making the Indian subcontinent relatively warmer?


Answer : Himalayas


Q4. Which IDFC FIRST Bank Credit Card gives consumers lounge access benefits?


Answer: All of the above


Q5. What is the official currency of the United Kingdom?


Answer : Pound Sterling


KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2022

Q1. In which of the following movies did Alia Bhatt make her debut as a child actor?


Answer: Sangharsh


Q2. Which of the following is the longest river in the world in terms of length?


Answer : The Nile


Q3. Which of the following tectonic plates did the Indian tectonic plate collide with to create the Himalayas?


Answer : Eurasian Tectonic Plate


Q4. Which of the following is the first city in the world to have underground subway system?


Answer : London


Q5. Which of the following cities is the national capital of Canada?


Answer : Ottawa


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 8th September 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments