Ad Code

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 22 September 2022 Kaun Banega Crorepati Season 14 ( Sony Liv Play Along 24×7 Offline Quiz ) Both English and Hindi Question

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today : ( 22nd September 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc idfc first bank quiz answers today, kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022, kbc daily quiz answers today ,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 22 September 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 22 september 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 22 September 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 22nd September 2022 

Amazon Great Indian Festival Sale Offers On Mobile

Samsung Mobile : Click Here

IQOO Mobile : Click Here

Redmi Mobile : Click Here

One Plus Mobile : Click Here

Realme Mobile : Click Here

iPhone Mobile : Click Here

Tecno Mobile : Click Here

MI Mobile :; Click Here

OPPO Mobile : Click Here

Vivo Mobile : Click Here

ITEL Mobile : Click Here

LAVA Mobile : Click Here

Nokia Mobile : Click Here

Mobile Accessories : Click Here


Amazon Great Indian Festival Sale Starts Now For Prime Users Only , For Best Loot Deals Join Telegram Channel , Don't Miss It 👇👇👇
Join Now - Click Here

KBC daily quiz answers today 22nd September 2022
KBC daily offline quiz answers today 22 September 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Amazon & Flipkart Best Offers and Deals


Also Read : ( Live Quiz )

KBC Pari Match 24x7 Daily Offline Quiz Answers Today 15 September 2022 Win Extra Points

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 22nd September 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 22nd September 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 22nd September 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 22nd September 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 22nd September 2022

Question and Answer Refresh Here

Q1. What is the national currency of Russia?


Answer : Rubel


Q2. Which of the following scientists gave the Theory of Evolution?


Answer : Charles Darwin


Q3. Which of the following is not an airlines company in India?


Answer : Goibibo


Q4 What is the minimum number of points required to win a tie break during a tennis match?


Answer : 7


Q5. Which of the following father-son duo has not acted together in a movie?


Answer : Salim and Salman Khan


KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2022

Q1. What is the full form of IMD, which falls under the purview of the Department of Ministry of Earth Sciences?


Answer : India Meteorological Department


Q2. The International airport in Lucknow is named after which of the following former prime ministers of India?


Answer : Chaudhary Charan Singh


Q3. What is the name of the official residence of the President of the United States of America?


Answer : The White House


Q4. How many centimeters are there in an inch?


Answer : 2.54


Q5. Which of the following sporting event traces its origins back to 776 BC in Greece?


Answer : Olympics


KBC Offline Quiz Answers Today 20 September 2022

Q1. Which of these cities is also known as Tatanagar?


Answer : Jamshedpur


Q2. 1/2 * Base * Height is the formula to calculate the area of which of the following 2-dimensional figures?


Answer : Triangle


Q3. The classic film Schindler’s list was directed by which of the following legendary directors?


Answer : Steven Spielberg


Q4. Which of the following scientists gave the Three Laws of Motion?


Answer : Issac Newton


Q5. Feroz Shah Kotla International cricket stadium was renamed after which of the following late politicians?


Answer : Shri Arun Jaitley


KBC Offline Quiz Answers Today 19 September 2022

Q1. What term is used to refer to a group of lions?


Answer : Pride


Q2. Indian film actor Rahul Bose was once a part of the Indian national team in which of these sports?


Answer : Rugby


Q3. Shakuntala’ or ‘Shakuntala looking for Dushyanta’ is a 19th-century epic painting by which of these Indian painters?


Answer : Raja Ravi Verma


Q4. As of 2022, who among these holds the record for being the longest reigning British monarch?


Answer : Elizabeth II


Q5. The name Satoshi Nakamoto is associated with the invention of which of these?


Answer : Bitcoin


KBC Offline Quiz Answers Today 16 September 2022

Q1. Russia sold which of the following places to the USA for $ 7.2 Million?


A. North Dakota

B. Vermont

C. Maine

D. Alaska


Answer : Alaska


Q2. Which of the following freedom fighters statue was inaugurated by Indian prime minister Shri Narendra Modi near India Gate as a part of the central Vista Avenue on September 8, 2022?


A. Netaji Subhash Chandra Bose

B. Sardar Vallabhbhai Patel

C. Mahatama Gandhi

D. Chandra Shekhar Azad


Answer : Netaji Subhash Chandra Bose


Q3. First held in 1888, which of these domestic football competitions is the oldest existing club football tournament in Asia?


A. Hong Kong Shield

B. Mumbai Football League

C. Durand Cup

D. IFA Shield


Answer : Durand Cup


Q4. Which of the following is not a public sector bank in India?


A. Bank of Baroda

B. Canara Bank

C. Punjab National Bank

D. HDFC Bank


Answer : HDFC Bank


Q5. Which of the following is not a co-founder of the American company Apple?


A. Steve Jobs

B. Tim Cook

C. Steve Wozniak

D. Ronald Wayna


Answer : Tim Cook


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 22nd September 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments