Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 20 October 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 20 October 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 20 October 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 20th October 2022 , amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time , amazon daily quiz answers today , amazon quiz , amazon quiz answers, amazon quiz answers today, amazon daily quiz time answers today, amazon daily quiz answers today,amazon quiz today, amazon quiz time answers today, amazon question answers, amazon quiz answers today 50000, amazon daily quiz answers , amazon app quiz 20 October 2022

Amazon Daily Quiz Answers Today 


today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 20 October 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, amazon quiz answers , Amazon Quiz Answers Today, Amazon Daily Quiz Answers Today 


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here


Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.



Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time Amazon, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz. Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 20 October 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Quiz Answers


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.

8If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance. 




Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 20 October 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. The recently concluded T20I series between Pakistan and England consisted of how many matches?


Answer : 7


Q2. The Akshay Kumar starrer ‘Ram Setu’ is directed by whom?


Answer : Abhishek Sharma


Q3. At the Indian Mobile Congress, Ashwini Vaishnaw announced that the government will set up how many labs for 5G technology across India?


Answer : 100


Q4. This is a view of which famous church?


Answer : St Peter’s Basilica


Q5. This is a statue of Isaac Newton in which famous university, where he himself was a professor?


Answer : Cambridge University


Amazon Quiz Answers Today 19 October 2022

Q1. In the recently concluded T20I series between India and Australia, who was named the Player of the Series?


Answer : Axar Patel


Q2. In the upcoming movie ‘Godfather’ starring Chiranjeevi, which of these famous actresses would be seen in a key role?


Answer : Nayanthara


Q3. Recently the Prime Minister’s scheme for mentoring young authors was launched by the Ministry of Education, named what?


Answer : YUVA 2.0


Q4. This famous scientist was born in which present day country?


Answer : Croatia


Q5. What is this structure called?


Answer : London Eye


Amazon Quiz Answers Today 18 October 2022

Q1. The 36th National Games is being held in which state?


Answer : Gujarat


Q2. Which former member of the band One Direction stars in the movie ‘Don’t Worry Darling’ directed by Olivia Wilde?


Answer : Harry Styles


Q3. In November 2022, the International Climate Change Summit COP27 would be held in which country?


Answer : Egypt


Q4. This figure is a representation of which music legend?


Answer : Elvis Presley


Q5. Name this famous university, which many famous people attended – including Mark Zuckerberg


Answer : Harvard University


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 20 october 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 20 october 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

Conclusion

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 20 October 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 20 October 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments