Ad Code

Binance Learn and Earn Quiz Answers Today Win Free WOO , LDO & QI Tokens For All Users ( Crypto Quiz October 2022 ) )

Binance Learn And Earn Quiz Answers Today : Get Free LDO WOO QI Token, Binance learn and earn  token quiz answers,binance learn and earn quiz answers today,binance learn & earn quiz answers,binance quiz today, binance woo network quiz answers today, binance lido quiz answers today, binance BENQI quiz answers today, binance woo token quiz answers today, binance LDO token quiz answers today, binance QI Token quiz answers today, binance academy quiz answers today , binance livepeer quiz answers today , binance mantra quiz answers today, binance high street quiz answers today, binance bittorrent quiz answers today, crypto quiz answers todaybinance learn and earn quiz , learn and earn crypto , learn and earn crypto 2022binance earn ,binance learn and earnbinance learn and earn quiz answers , binance burgercities quiz answers today, binance burger quiz answers today, binance kyber network quiz answers today, binance knc quiz answers today , binance what is burgercities quiz answers today,binance learn and answers,binance learn and earn time,binance learn and earn quiz time, binance welcome to crypto quiz answers today, binance What is BitTorrent ( BTTC ) quiz , binance What is Livepeer ( LPT ) quiz , What Is BTTC quiz answers ,binance lsk quiz answers today,binance lsk token quiz answers today , binance xrp token quiz answers today , binance bttc quiz answers today, 19 October 2022 , What is Highstreet ( HIGH ), what is Mantra ( OM ), What Is WOO Network , What is Lido , What is BENQI , binance learn and earn free crypto, earn free crypto while learning , binance learn &  earn quiz answers today 

Binance Learn and Earn Quiz Answers Today , Earn Free LDO WOO & QI Tokens
Binance Learn and Earn Quiz Answers Today , Earn Free LDO WOO & QI Tokens

Binance Learn and Earn Quiz Answers Today


Also Read

8 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

7 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

6 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

5 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

4 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

3 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

2 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Binance Learn & Earn Quiz Answers Today

Hello,
Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as Binance knc and front token quiz answers,Binance knc quiz answers today,binance knc token quiz answers today, binance front token quiz answers ,binance quiz answers today ,binance academy quiz answers today . Now we have updated with binance LDO , WOO , QI token quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers  such as binance What is Lido ( LIDO) quiz , binance What is WOO Network ( WOO ) quiz , What Is BENQI ( QI ) quiz answers  and get token , binance learn and earn quiz answers


Also Read : Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today List New : Win Prize a Share of $10,000 BUSD in Rewards ( 2 August 2022 )


This Quiz contest will be run from 19th - 26th October 2022.

Binance Learn and Earn WOO , LDO , QI Quiz Answers Today

Refresh Here

Binance WOO Network Quiz Answers Today

Q1. What share of WOO Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?

Answer: 50%

Q2. What is WOO Network’s centralized exchange called?

Answer: WOO X

Q3. How much does Kronos Research trade each day?

Answer: $1 billion +

Q4. What network did WOOFi first launch on?

Answer: BNB Chain

Q5. Who benefits from WOO Network’s services?

Answer: All are correct

Q6. WOO Network was selected as a judge in BNB Chain’s Most Valuable Builder Program. True or false?

Answer: False

Q7. Who invested in WOO Network’s Series A+ fundraising round in 2021?

Answer: Binance Labs

Q8. Which ecosystem(s) are partnered with WOO DAO?

Answer: All are correct

Q9. WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false?

Answer: True

Q10. Who benefits from WOO Network’s liquidity?

Answer: All are correct

Q11. WOOFi is an all-in-one dApp.

Answer: True

Q12. What is WOOFi’s swap fee?

Answer: 0.025%

Q13. How quickly can WOOFi cross-chain swaps complete?

Answer: 30 seconds

Q14. Which of these are features of WOOFi Supercharger vaults?

Answer: All are correct

Q15. How many chains is WOOFi integrated with?

Answer: 4

Q16. WOOFi DEX has a customizable UI and visible orderbook.

Answer: True

Q17. Which network is WOOFi DEX built upon?

Answer: NEAR

Binance BENQI Quiz Answers Today Learn and Earn QI Token 

Q1. Which of the following is part of BENQI’s suite of protocols?

Answer: All are correct

Q2. Which blockchain is BENQI deployed on?

Answer: Avalanche

Q3. What is the purpose of the QI token?

Answer: All are correct

Q4. Which asset does BENQI Liquid Staking support?

Answer: AVAX

Q5. Which of the following assets are listed on BENQI Liquidity Market?

Answer: All are correct

Q6. Users can seamlessly stake on BENQI Liquid Staking to both secure the network it’s on while having the freedom to use that capital within DeFi.

Answer: True

Q7. Which yield-bearing asset do users receive from BENQI Liquid Staking?

Answer: sAVAX

Q8. Are there any minimum requirements for staking on BENQI Liquid Staking?

Answer: No

Q9. What is the purpose of veQI?

Answer: Voting power for validators to receive additional staking delegations

Q10. Which of the following protocols is BENQI’s liquid staking asset integrated with?

Answer: All are correct

Binance LIDO Quiz Answers Today : Learn and Earn LDO Token 


Q1. What problem is Lido trying to solve in PoS staking?

Answer: All are correct

Q2. What do users receive after staking their tokens on Lido?

Answer: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g., stake ETH and get stETH tokens

Q3. Where do users deposit their PoS token on Lido?

Answer: The Lido staking pool smart contract

Q4. What can holders do with LDO?

Answer: Vote on decisions in the Lido DAO

Q5. Why does Lido operate as a DAO?

Answer: All are correct

Q6. What can users do with their stETH tokens?

Answer: All are correct

Q7. What is the name of the utility token on Lido?

Answer: LDO

Q8. In addition to Ethereum, which PoS blockchain does Lido support?

Answer: Polkadot

Binance Kyber Network ( KNC ) Quiz Answers Today

Q1. What is KyberSwap?

Answer: All are correct

Q2. What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3. Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens

Answer: True

Telegram

Q4. The Amplification (AMP) factor is used to____

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5. Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6. Users can earn KNC by

Answer: All are correct

Q7. KyberSwap uses ___ a Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8. What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC


Binance Livepeer ( LPT ) Token Quiz Answers Today


Binance Learn & Earn Livepeer Quiz Answers


Q1. What is the native token of Livepeer?


Answer: LPT


Q2. Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?


Answer: Delegators


Q3. Livepeer is built on which blockchain?


Answer: Ethereum


Q4. What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?


Answer: All are correct


Q5. Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?


Answer: True


Q6. Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?


Answer: The Livepeer Explorer


Q7. Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?


Answer: True


Q8. Livepeer is used primarily to process what type of content?


Answer: Video content


Q9. Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?


Answer: ETH


Q10. When was Livepeer’s mainnet launch?


Answer: 2018


Binance BitTorrent ( BTTC ) Token Quiz Answers Today

Q1. “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer : Proof of Stake blockchain

Q2. With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer : False

Q3. What can you NOT do on Binance Earn?

Answer : Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4. Which of the following is a form of passive income?

Answer : Alice stakes her crypto holdings

Q5. What can you do with Binance Earn?

Answer : Select different products to grow your crypto holdings

Q6. What is NOT staking?

Answer : Generate returns by trading your coins

Q7. Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer : true

Q8. When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer : spot wallet

Q9. Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer : False

Binance MANTRA ( OM ) Token Quiz Answers Today

Q1. NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?


Answer: MANTRA Chain


Q2. MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.


Answer: EVM


Q3. Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?


Answer: Yes


Q4. What is HeliSwap?


Answer: Decentralized exchange


Q5. What is MANTRA’s Governance Token?


Answer: $OM


Q6. Where in the OMniverse can you find retail staking?


Answer: MANTRA Nodes


Q7. MANTRA Nodes offers which of the following?


Answer: All are correct


Q8. What Year was MANTRA founded?


Answer: 2020


Binance Highstreet ( HIGH ) Token Quiz Answers Today

Q1. What is HIGH token’s maximum supply?


Answer: 100 million


Q2. Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?


Answer: Animoca Archipelago


Q3. Which platform can the current stage of Highstreet be played on?


Answer: PC & VR


Q4. Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?


Answer: All are correct


Q5. Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?


Answer: True


Q6. Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?


Answer: Brands


Q7. Which ecosystem(s) is HIGH token on?


Answer: BSC


Q8. What are the feature(s) of Highstreet Homes?


Answer: All are correct


Q9. Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?


Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com


Q10. Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.


Answer: False


Binance WOO, LDO, QI Token Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance learn and earn quiz activity period : 2022-010-19 07:00 (UTC) to 2022-08-26 07:00 (UTC)

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.

Post a Comment

0 Comments