Ad Code

Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz 4 Answers Today 19 October 2022 Win Diamond Ring

Dainik Bhaskar Mega Shopping Quiz Answers : For 19 October 2022 Dainik Bhaskar Quiz Answers 19 October 2022 , dainik bhaskar quiz answers today, dainik bhaskar quiz app, dainik bhaskar quiz link , dainik bhaskar quiz aao jane apna bharat quiz answers today, दैनिक भास्कर मेगा शॉपिंग फेस्टिवल क्विज 2022 , aao jane apna bharat quiz , aao jane apna bharat quiz, aao jane apna bharat quiz link , dainik bhaskar quiz aao jane apna bharat quiz 4 answers today. Play " Dainik Bhaskar Quiz 4 "for aao jane apna bharat and stand a chance to win cash prizes. So play " दैनिक भास्कर क्विज़ 3" , मेगा शॉपिंग फेस्टिवल क्विज - 4

Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz Answers Today
Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz Answers Today 19 October 2022 


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read : KBC IDFC First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 12 August 2022, Win Exciting Prizes

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Amar Ujala Quiz Answers Today 12 August 2022 , Play and Win Mobile Phone


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz answers today, current affairs today and many more updates. Today we will says about dainik bhaskar quiz ,That quiz also known as Dainik Bhaskar MEGA Shopping Festival Quiz , That Quiz will available on Dainik Bhaskar quiz link, This quiz contest will starts everyday at 6:00am. here we provide all details about how to participate dainik bhaskar quiz 4 answers today ,how to play this contest through quiz link.  So be ready for next quiz contest .


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Also Read. : - Binance Crypto WODL WORDS Quiz Answers Today 9 August 2022


Dainik Bhaskar Quiz Answers Today


How to Play Dainik Bhaskar Quiz 4 ?

  • First of all give a missed call on 9190000093
  • After Miss call you will receive a confirmation message from dainik bhaskar news paper
  • That message you can get 1 links for playing of contest. Such as Hindi language.
  • Click on that link as your choice . That link you can find a google form , that form fill your mobile number,name,gender and gave these answers correctly 
  • If you are lucky you will get cash prize
  • Here we provides dainik bhaskar online quiz link

Hindi Language -  Click Here


Dainik Bhaskar Quiz 4 Question ( 19 October 2022 ) 

Direct link :- Click Here 


Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz Answers Today

दैनिक भास्कर मेगा शॉपिंग फेस्टिवल क्विज 4

Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz Answers 19 October 2022 :- Refresh here

Update Soon...

Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz Answers Today 16 October 2022

Q1. "रेकॉन फर्नीचर" के शोरूम पर कितने प्रतिशत का डिस्काउंट दिवाली फेस्टिवल सेल पर मिल रहा है? (A) 25 
(B) 50
(C) 40
(D) 60

Answer : 25

Q2. “आरी तारी" के आउटलेट पर कौन सा नया कलेक्शन उपलब्ध है?

(A) ब्राइडल 
(B) सिल्क 
(C) लहरिया
(D) बांधनी

Answer : ब्राइडल

Q3. " नेशनल सुपरमार्केट" पर कितने सबसे सस्ते दिन का ऑफर चल रहा है?

(A) 5
(B) 7
(C) 8
(D) 9

Q4. "अरबन यूनाइटेड" के शोरूम पर कितने प्रतिशत तक का (Pick any 3 पर) डिस्काउंट मिल रहा है? (A) 50 
(B) 70 
(C) 80
(D) 90

Answer: 

Q5. "शंकरम ज्वैलर्स " का जयपुर के अलावा देश के किस शहर में स्टोर है?

(A) दिल्ली 
(B) मुंबई 
(C) चेन्नई
(D) कोलकाता

Answer : 

Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz Answers Today 14 October 2022


Q1. नवदीप आटा चक्की" की खरीद पर क्या फ्री मिल रहा है?

(A) पिलोकवर 
(B) बैडशीट 
(C) माइक्रोवेव ओवन
(D) चेयर्स

Answer : बैडशीट

Q2. "वॉच फैक्ट्री" के जयपुर में कितने स्टोर हैं?

(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5

Answer : 2

Q3. "सायशा स्कोडा" का शोरुम कहां है?

(A) एमआई रोड़ 
(B) आश्रम मार्ग 
(C) सी-स्कीम
(D) राजापार्क

Answer : आश्रम मार्ग 

Q4. "जेकेजे मौसूण" के जयपुर में कितने आउटलेट हैं?

(A) 5 
(B) 4 
(C) 3
(D) 2

Answer : 2

Q5. "सूर्यवंशी प्रीमियम वेडिंग स्टोर" पर ज्वैलरी मेकिंग में कितने प्रतिशत का डिस्काउंट है?

(A) 20%
(B) 15% 
(C) 8%
(D) 10%

Answer : 20%

Dainik Bhaskar Mega Shopping Festival Quiz Answers Today 12 October 2022


Q1. "जेकेजे ज्वैलर्स " के जयपुर में कितने आउटलेट है ?

A. 6
B. 9
C. 2
D. 7

Answer : Click Here

Q2. "राजवेश" का नया आउटलेट जयपुर में कहां है?

A. राजापार्क
B. वैशाली नगर
C. सी-स्कीम
D. जौहरी बाजार

Answer : Click Here

Q3. "केजीके इनटाइस" किस तरह की ज्वैलरी के लिए जाना जाता है?

A. डायमंड
B. गोल्ड 
C. आर्टिफशल
D. इनमें से कोई नहीं

Answer : Click Here

Q4. जौहरी बाजार में "आरी-तारी" का शॉप नं. क्या है?

A. 223
B. 339
C. 221
D. 222

Answer : Click Here

Q5. जयपुर में "सिटीवाईब्स" के कितने स्टोर हैं?

A. 2 
B. 5
C. 3
D. 6

Answer : Click Here

Conclusion 

I hope this information will help you for playing dainik bhaskar quiz competition. So daily visit our website and support us for fast updates


Image source : Dainik Bhaskar App

Post a Comment

0 Comments