Ad Code

KBC IDFC First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 11 October 2022, Kaun Banega Crorepati Season 14 ( Sony Liv Play Along 24×7 Offline Quiz ) Both English and Hindi Question

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today : ( 11th October 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc offline quiz 11 october 2022 ,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc offline quiz today, kbc offline quiz 11th october 2022 ,kbc offline quiz answer, kbc offline game , kbc offline question, kbc idfc first bank quiz answers today , kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022, kbc daily quiz answers today ,today kbc question answer, kbc 24x7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 11 October 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 11 october 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 11 october 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 10 october 2022 , kbc quiz answers today, kbc quiz 11 october 2022

Amazon Great Indian Festival Sale Offers On Mobile

Samsung Mobile : Click Here

IQOO Mobile : Click Here

Redmi Mobile : Click Here

One Plus Mobile : Click Here

Realme Mobile : Click Here

iPhone Mobile : Click Here

Tecno Mobile : Click Here

MI Mobile :; Click Here

OPPO Mobile : Click Here

Vivo Mobile : Click Here

ITEL Mobile : Click Here

LAVA Mobile : Click Here

Nokia Mobile : Click Here

Mobile Accessories : Click Here


Amazon Great Indian Festival Sale Ends Today Midnight , For Best Loot Deals Join Telegram Channel , Don't Miss It 👇👇👇
Join Now - Click Here

KBC daily quiz answers today 11 october 2022
KBC daily offline quiz answers today 11 october 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW
Telegram Link - Click Here


Amazon & Flipkart Best Offers and Deals


Also Read : ( Live Quiz )

KBC Pari Match 24x7 Daily Offline Quiz Answers Today 15 September 2022 Win Extra Points

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 11th October 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 10th October 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 11th october 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 11th October 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 11 October 2022

Question and Answer Refresh Here

Q1. Which of the following is not a type of alcohol?


Answer: Maple Syrup


Q2. Which of the following singers won the National Award for Best Male Playback Singer in 2019?


Answer: B. Praak


Q3. Which of the following items can not be used for the storage of data?


Answer: Mouse


Q4. Which of the following cannot be used to make butter?


Answer: Water


Q5. Which of the following items can be generally found in a toolbox?


Answer: Screw Driver


KBC Daily Offline Quiz Answers Today 10th October 2022

Q1. Which of the following is the name of a fruit as well as a famous American technology company?


Answer: Apple


Q2. What was the birth name of the legendary Indian singer Late Shri Kishore Kumar?


Answer: Abhas Kumar Ganguly


Q3. On which of these numbers will you call when you want to call the police?


Answer: 100


Q4. Which of the following is not a mammal?


Answer: Birds


Q5. IDFC FIRST Bank provides which of the below deposit facilities?


Answer: All of the Above


KBC Daily Offline Quiz Answers Today 7th October 2022

Q1. Which of the following materials is generally used to make a wallet?


Answer: Leather


Q2. Which of the following is not a carbonated beverage?


Answer: Tea


Q3. Canada is located in which of the following continents?


Answer: North America


Q4. Which of the following dictators was responsible for the “Holocaust”?


Answer: Adolf Hitler


Q5. IDFC FIRST Bank offers which of the below loans?


Answer: All of the above


Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 11 october 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments