Ad Code

Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz 27 Answers Today 16 December 2022 Win Cash Prizes ( दैनिक भास्कर फीफा वर्ल्ड कप क्विज )

During Fifa World Cup 2022 Dainik Bhaskar Newspaper Created a Contest , Which is also known as Dainik Bhaskar Fifa World Quiz , In This Contest You Can Gave all questions answers correctly and stand a chance to win rs.2100 , Everyday dainik bhaskar will ask three questions for this contest. Play Dainik Bhaskar Quiz 27 Questionn and Gave all Answers Today 16 December 2022 during fifa world cup ( football ) , dainik bhaskar fifa world cup quiz answers today 16 December 2022, dainik bhaskar quiz answers today, dainik bhaskar quiz app, dainik bhaskar quiz link , dainik bhaskar quiz FIFA World quiz answers today, दैनिक भास्कर फीफा वर्ल्ड क्विज 2022 , Give missed call a number and you will receive quiz link in language , dainik bhaskar fifa world quiz 27 answers today.  So Play " Dainik Bhaskar Quiz 27 "for fifa world cup quiz and stand a chance to win cash prizes. So play " दैनिक भास्कर क्विज़ 27 " , फीफा वर्ल्ड क्विज - 27

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today 16 December 2022
Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today 16 December 2022


Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz answers today, current affairs today and many more updates. Today we will says about dainik bhaskar quiz ,That quiz also known as Dainik Bhaskar FIFA World Quiz , That Quiz will available on Dainik Bhaskar quiz link 16 December 2022 , This quiz contest will starts everyday at 6:00am. here we provide all details about how to participate dainik bhaskar quiz 27 answers today ,how to play this contest through quiz link.  So be ready for next quiz contest .


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel



Also Read. : - Binance Crypto WODL WORDS Quiz Answers Today 9 August 2022


How to Play Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz 27 ?

  • First of all give a missed call on 9190000073
  • After Miss call you will receive a confirmation message from dainik bhaskar news paper
  • That message you can get 3 links for playing of dainik bhaskar fifa world cup quiz contest. Such as Marathi,Hindi and Gujarati language.
  • Click on that link as your choice . That link you can find a google form , that form fill your mobile number,name,gender and gave these answers correctly 
  • If you are lucky you will get cash prize
  • Here we provides dainik bhaskar online quiz link

Hindi Language

Dainik Bhaskar Quiz 27 Question ( 16 December 2022 ) 

Direct Link


Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today

दैनिक भास्कर फीफा वर्ल्ड क्विज 27

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers 16 December 2022 - Re Visit

Q1.  फीफा वर्ल्ड कप में पेनल्टी शूटआउट का नियम पहली बार कब लागू किया गया था?


A. 1986


B. 1974


C. 1982


Answer : 1974


Q2. फीफा द्वारा वर्ल्ड कप पर अभी तक कितनी डॉक्यूमेंट्री बनाई गई है?


A. 16


B. 15


C. 17


Answer : 17


Q3. फीफा वर्ल्ड कप 2022 में सबसे लंबा खिलाड़ी कौन था?


A. एंड्रीज नॉपेर्ट


B. वांजा मिलिन्कोविच-साविच


C. वर्जिल वैन डिज्क


Answer : एंड्रीज नॉपेर्ट


Dainik Bhaskar Fifa World Cup Quiz Answers Today 15 December 2022

Q1# फीफा वर्ल्ड कप में हिस्सा लेने वाला पहला अफ्रीकी देश कौन सा था?

A. मोरक्को

B. मिस्र

C.अल्जीरिया


Answer : मिस्र


Q2# पिछले वर्ल्ड कप में कौन सी टीम तीसरे स्थान पर रही थी?

A. फ्रांस

B. बेल्जियम

C. क्रोएशिया


Answer : बेल्जियम


Q3# मौजूदा वर्ल्ड कप में कितने मैचों का नतीजा पेनल्टी शूटआउट से निकला है?

A. 5

B. 4

C. 2


Answer : 4

Dainik Bhaskar Fifa World Cup Quiz Answers Today 14 December 2022

Q1. कौन सा देश एशिया का न होते हुए भी वर्ल्ड कप में एशिया महाद्वीप से क्वालिफाई करता है?


A. तुर्की


B. ऑस्ट्रेलिया


C. मिस्र


Answer : ऑस्ट्रेलिया


Q2. फीफा वर्ल्ड कप के 92 साल के इतिहास में कितनी हैट्रिक लगी हैं?


A. 55


B. 53


C. 60


Answer : 53


Q3. एक मैच में सबसे ज्यादा गोल करने वाले खिलाड़ी का नाम क्या है?


A. ओलेग सालेंको


B. मिरोस्लाव क्लोज


C. गर्ड मुलर


Answer : ओलेग सालेंको

Dainik Bhaskar Fifa World Cup Quiz Answers Today 13 December 2022

Q1. इस साल फीफा वर्ल्ड कप में कितनी एशियाई टीमों ने हिस्सा लिया?


A. 3

B. 5

C. 4


Answer : 5


Q2. कितने देश वर्ल्ड कप में 100+ गोल कर चुके हैं?


A. 6

B. 7

C. 5


Answer : 7


Q3. इस बार किस खिलाड़ी ने टूर्नामेंट की सबसे पहली हैट्रिक बनाई?


A. गोंसालो रामोस

B. सर्जियो रामोस

C. एड्रियन रामोस


Answer : गोंसालो रामोस


Conclusion 

I hope this information will help you for playing dainik bhaskar fifa world cup quiz competition. So daily visit our website and support us for fast updates


Image source : Dainik Bhaskar App

Post a Comment

0 Comments