Ad Code

What is a correct format of the website links?

What is a correct format of the website links?

Gotranscript launches a job for transcriber. Gotranscript daily updated with new transcript. Now we have updated with today's gotranscript test answers 17 december 2022. So find below gotranscript test answers today.

What is a correct format of the website links?
What is a correct format of the website links? 

Gotranscript gaves 10 questions for transcribers. If you gave all questions answer correctly you can forward to next step.


Gotranscript Test Answers Today

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz answers today, current affairs today and many more updates. Today we will says about gotranscript audio test answer 17 december 2022. 

Join Quickly on Telegram Channel




How To Participate In Gotranscript Test ?

1. First of all visit gotranscript.com

2. Join as a transcriber

3. Register with some basic details.

4. Then you will some question for daily basis.

5. Gave all questions answers correctly.


What is a correct format of the website links?

Gotranscript Audio Test Answers Today 17 December 2022

Gotranscript Test Answers Today - Re - visit


Q1. What is a correct format of the website links?


A. www dot facebook dot com slash groups slash gotranscript

B. www.facebook.com/groups/gotranscript

Answer : www.facebook.com/groups/gotranscript

Q2. How does time-stamping (every 2 minutes) look?


A. [00:00:00] Speaker 1:

B. Speaker 1: [00:00:00]

C. 00:00:00 Speaker 1:

D. (00:00:00) Speaker 1:

E. [00:00:00] Speaker 1:

Answer :Speaker 1: [00:00:00]

Q3. FV Stutter: Why is this______?


A. m-m-moist

B. m_m_moist

C. m/m/moist

D. mmmoist

Answer : m-m-moist

Q4. I have___and__?


A. one US dollar, 10 British pounds.

B. one US dollar, ten British pounds.

C. $1, £10

D. 1 US dollar, ten British pounds.

Answer : Both A and C

Q5. I feel ___ terrible.


A. absolutely

B. very

C. really

Answer : Both A and C

Q6. What is the correct answer to "2+5+4-8+% =?"


A. 0

B. 17,5

C. 12

D. 75

E. 4,4(4)

Answer : 12

Q7. What is the rule about "()" in GT guidelines?


A. There is no rule about it.

B. "()" should never be used for the timestamps. For instance, [00:01:00] is a correct form of time-stamping, and (00:00:00) isn't.

Answer :  "()" should never be used for the timestamps. For instance, [00:01:00] is a correct form of time-stamping, and (00:00:00) isn't.


Q8. What should you do with curse words?

A. Leave the curse words out.

B. Transcribe them word for word.

Answer : Transcribe them word for word


Q9. If there is an 'et cetera' in the audio, what should you do? 

A. Transcribe 'et cetera' as a part of the audio.

B. Transcribe it as etc.

C. Leave et cetera' out.

Answer : Transcribe 'et cetera' as a part of the audio.

10. It is a problem that needs to be dealt ___?

A. with

B. to

C. of

D. for

E. in

Answer : with


Conclusion

I hope this information will help you for gotranscript test answers 17 december 2022. For latest updates daily visit our website and join telegram channel

Post a Comment

0 Comments