Ad Code

Amazon FZ Coins Daily Quiz Answers Today 3 January 2023 Win Pay Balance

Amazon FZ Coins Daily Quiz Answers Today : In the year of 2023 amazon india creates a contest which contest is also known as Amazon Funzone Coins Daily Quiz Contest, amazon Fz coins weekly quiz contest, Amazon fz coins daily jackpot quiz contest and Amazon fz coins weekly jackpot quiz contest. But now we are telling about Amazon fz coins daily quiz answers today 3 January 2023. 

Amazon Fun Zone Coins Daily Quiz Answers Today

Amazon fz coins daily quiz answers today 3 January 2023


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz answers today, current affairs today and many more updates. 

Amazon FZ Coins Daily Quiz Answers Today

Today we will says about amazon fz coins quiz answers today 3 January 2023. In this contest you can earn 10 fz coins for all correct answers of fz coins daily quiz. After 150 coins you can convert to amazon pay balance.

How to Play Amazon Fz Coins Daily Quiz Time?

1. Firstly download Amazon App from play store.

2. Register with your basic details like your mobile number and email id.

3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win or type funzone on search bar and click on search icon.

4. Then click on Play Now

5. Then click on FZ Coins Daily Quiz Section.

6. Click on start.

7. Then you will saw some questions for Amazon Funzone Coins Daily Quiz.

8. Play this Quiz and gave answers correctly and win assured 10 coins.

Amazon FZ Coins Daily Quiz Answers Today 3 January 2023

Amazon funzone daily quiz answers : Re - Visit

Q1. Which planet is known as the red planet?

A. Mercury

B. Venus

C. Earth

D. Mars

Answer : Mars

Q2. The sun sets in the __________?

A. North

B. East

C. West

D. South

Answer : West

Q3. Which is the densest jungle in the world?

A. Primorye Forest

B. Amazon Rainforest

C. Valdivian Rainforest

D. Tropical Rainforest

Answer : Amazon Rainforest

Q4. Who wrote the book India Wins Freedom?

A. Akhilesh Tilotia

B. Amitav Ghosh

C. A. B. Vajpayee

D. Abul Kalam Azad

Answer : Abul Kalam Azad

Q5. The capital of the Maurya Dynasty was __ ?

A. Pataliputra

B. Lucknow

C. Chennai

D. Goa

Answer : Pataliputra

Amazon Funzone Coins Daily Quiz Answers 2 January 2023.

Q1. What is the fastest land animal?

A. Cheetah

B. Dog

C. Cat

D. Lion

Answer : Cheetah

Q2. February gets its name from the word 'februa', from which language was it derived from?

A. Greeks

B. Romans

C. Latin

D. Italian

Answer : Latin

Q3. The theme for World Wildlife Day 2022 was 'Recovering key species for _________ restoration' . (Fill in the blank)

A. Environment

B. Ecosystem

C. Wildlife

D. Biodiversity

Answer : Ecosystem

Q4. Who successfully built and flew the world’s first Aeroplane?

A. The Jones Brothers

B. Alexander Fleming

C. Johannes Gutenberg

D. The Wright Brothers

Answer : The Wright Brothers

Q5. Where are the Giza Pyramids located in?

A. Canada

B. Egypt

C. Japan

D. India

Answer : Egypt


Conclusion

I hope this information will help you for playing Amazon fz coins daily quiz answers today 3 January 2023. So daily visit our website and join our telegram channel for latest updates.



Post a Comment

0 Comments