KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 15 September 2022 Kaun Banega Crorepati Season 14 ( Sony Liv Play Along 24×7 Offline Quiz ) Both English and Hindi

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today : ( 15th September 2022 ) KBC Offline Quiz Answers Today ,KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, KBC 14 ,Kbc daily offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc daily quiz answers,kbc 24*7 quiz answers today,kbc today answer,kbc today question 2022,kbc today question answer in hindi,kbc idfc first bank quiz questions and answers, kbc idfc first bank quiz answers today, kbc idfc first bank quiz questions ,kbc today question answer in hindi 2022,today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quiz , kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 15 September 2022, kbc 2022 daily offline quiz answers today 15 september 2022,kbc daily quiz answers, kbc play along daily quiz answers,kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi , kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question , kbc idfc first bank daily quiz answers today 15 September 2022, kbc idfc bank daily quiz answers today , kbc daily quiz answers today, kbc play along offline quiz answers today 15th September 2022

KBC daily quiz answers today 15th September 2022
KBC daily offline quiz answers today 15 September 2022

Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link – Click Here


Also Read : ( Live Quiz )

KBC Pari Match 24×7 Daily Offline Quiz Answers Today 15 September 2022 Win Extra Points

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL – Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL – Click Here

Follow Me On Google News – Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 15th September 2022 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

kbc idfc first bank daily quiz answers today
kbc idfc first bank daily quiz answers today
Note : Subscribe Our Telegram Channel For Live Amazon Great Indian Festival Season Sale 2022. Join Now for Best Deals On Amazon – Click Here

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today: 15th September 2022

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 15th September 2022

Kbc Offline Quiz Answers Today 15th September 2022

Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 15th September 2022

Question and Answer Refresh Here

Q1. Name the actor who played the role of ‘Farhan’ in the Hindi film ‘3 Idiots’?

A. Aamir Khan

B. Sharman Joshi

C. R. Madhavan

D. Boman Irani

Answer : R. Madhavan

Q2. Who is only the second chief minister of Uttar Pradesh to return to office for a second term after completing a full 5-year first term?

A. Shri Atal Bihari Bajpayee

B. Shri Yogi Adityanath

C. Shri Jayprakash Narayan

D. Shri L. K. Advani

Answer : Shri Yogi Adityanath

Q3. The Amazon rainforest’s area does not cover which of the following countries?

A. Brazil

B. Bolivia

C. Peru

D. Argentina

Answer : Argentina

Q4. Which of the following cricketers is also known as the ‘Rawalpindi Express’?

A. Shoaib Akhtar

B. Shoaib Malik

C. Wasim Akram

D. Waqar Younis

Answer : Shoaib Akhtar

Q5. Which of the following was the first-ever commercially available foldable smartphone?

A. Samsung Galaxy Fold

B. The Royole Flexpal

C. Motorola Razr

D. Huawei Mate Xs

Answer : The Royole Flexpal

KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2022

Q1. Who among these is currently the richest person in the world in terms of net worth?

A. Mark Zuckerberg

B. Bill Gates

C. Elon Musk

D. Jeff Bezos

Answer : C. Elon Musk

Q2. Which male tennis players currently holds the record for winning the most Grand Slams in their career?

A. Rafael Nadal

B. Roger Federer

C. Novak Djokovic

D. Andy Murray

Answer : Rafael Nadal

Q3. What does the “forward-moving bar graph” in the IDFC FIRST Bank logo symbolize?

A. Ethical, Progress and Trust

B. Integrity, Trust and Transparency

C. Ethical, Digital and Social Good

D. Progress of the bank, Progress of the customers and Progress of the nation

Answer : Progress of the bank, Progress of the customers and Progress of the nation

Q4. The earth that we live in, belongs to which of the following galaxies?

A. Whirlpool Galaxy

B. Milky Way Galaxy

C. Sombrero Galaxy

D. Black Eye Galaxy

Answer : Milky Way Galaxy

Q5. Which Hindi film actress played the role of MC Mary Kom in the latter’s biopic?

A. Priyanka Chopra

B. Deepika Padukone

C. Alia Bhatt

D. Parineeti Chopra

Answer : Priyanka Chopra

KBC Offline Quiz Answers Today 13 September 2022

Q1. Which of the following automobile companies does not make cars?

Answer: Harley Davidson

Q2. Which of the following politicians is currently serving as the chief minister of Rajasthan?

Answer: Shri Ashok Gehlot

Q3. Which of the following universities is not located in the state of West Bengal?

Answer: Kalinga Institute Of Technology

Q4. Mother Teresa was born in which of the following present-day countries?

Answer: North Macedonia

Q5. Which of the following cricketers did a cameo in Naseeruddin Shah’s 1988 film ‘Maalamaal’?

Answer: Sunil Gavaskar

Conclusion 

I hope kbc offline quiz questions and answers of 15th September 2022 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

Leave a comment